Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Julija. Juče u 9:34 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Bubi89 Sre Maj 16, 2012 7:32 pm
» Prodaja svega i svacega
od smiley Sre Maj 16, 2012 12:04 pm
» Cekamo rode :)
od Nataša.V Uto Maj 15, 2012 2:00 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od tina191 Ned Maj 13, 2012 6:38 pm
» Mlečni zubi – nicanje zuba
od Bubi89 Ned Maj 13, 2012 6:15 pm
» Odvikavanje od sisanja
od Bubi89 Ned Maj 13, 2012 5:18 pm
» Zavisne od...
od tina191 Ned Maj 13, 2012 5:03 pm
» <3 SVET ZENA <3
od Etna Sre Maj 09, 2012 3:28 pm
» Koliko dugo se trudite?
od Nataša.V Uto Maj 08, 2012 1:59 pm
Preporucujemo...
Teme za caskanje:
Caskanje uz kaficu,
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaPreporucujemo blogove:
Make up Forever - Anna
Moja noblica - recepti
Venoma`s fashion diary
Zivot - tasana065Koga najvise cenite iz familije?
Strana 1 od 2 • Delite •
Strana 1 od 2 • 1, 2 
Koga najvise cenite iz familije?
Ja najvise volim i cenim moje dve sestre od rodjene tetke mi smo zajedno odrasle i jako smo vezane,stalno se cujemo,vidjamo,sve delimo jednostavno ne odvajam ih od moje rodjene sestre.I jako cenim moju rodjenu tetku uvek je tu za nas,gleda nas kao svoju decu,jako je humana i pozrtvovana zena...ma dve reci obozavam je!

Brana- Admin

-
Datum rođenja: 02.01.1988
Datum upisa: 18.08.2010
Godina: 24
Re: Koga najvise cenite iz familije?
Ja sam najvise cenila moju tetku, ali saznala sam neke stvari koje su me skroz razocarale i tek sam tad videla kakva je osoba u stvari...
Cenim moju babu mnogo, najvise... tezak zivot imala, ima i dalje, a razmislja kao da ima manje godina od moje mame... Tako da njene savete uvek rado prihvatam i digne me od zemlje...
Hvala joj do neba...
Cenim moju babu mnogo, najvise... tezak zivot imala, ima i dalje, a razmislja kao da ima manje godina od moje mame... Tako da njene savete uvek rado prihvatam i digne me od zemlje...
Hvala joj do neba...
A za tetku mi je zao,ali ljudi su tu da nas uvek iznenade ili pozitivno ili negativno!
A za tetku mi je zao,ali ljudi su tu da nas uvek iznenade ili pozitivno ili negativno!

Brana- Admin

-
Datum rođenja: 02.01.1988
Datum upisa: 18.08.2010
Godina: 24
Ma da, jos mi prodavala neke fore o zivotu
a ono posle sam saznala neke bzvze stvari o njoj i ta dva mi ne idu nikako...
Al sto kazes neke nas osobe iznenade negativno a neke, na svu srecu, pozitivno
a ono posle sam saznala neke bzvze stvari o njoj i ta dva mi ne idu nikako...
Al sto kazes neke nas osobe iznenade negativno a neke, na svu srecu, pozitivno

zoranabat- Senior na forumu

-
Datum rođenja: 22.05.1980
Datum upisa: 11.02.2011
Godina: 31
Najvise cenim moju rodjenu sestru... Uvek je tu da mi dasavet, da me poslusa, itd.

Maja.- Pocasni clan

-
Datum upisa: 19.08.2010
Svoju mamu, definitivno!

Anna- Junior na forumu

-
Datum rođenja: 12.01.1987
Datum upisa: 03.12.2010
Godina: 25
Mog oca ne da cjenim nego se nemoze rijecima opisati,neko ce reci otac kolac al nije to tako...mene je majka ostavila kad sam i mala 13 godina a moj brat 5 godina,rat,mama se zaljubila
u drugog otisla i ostavila na................a moj otac je bio tu i dan danas je tu kraj mog srca svaki dan.hvala Bogu zdrav je i ziv al mog oca kad nebude ja necu imati zraka jer on je svjetlo mog zivota......on je meni bio i majka i sestra sve u zivotu je on meni......
u drugog otisla i ostavila na................a moj otac je bio tu i dan danas je tu kraj mog srca svaki dan.hvala Bogu zdrav je i ziv al mog oca kad nebude ja necu imati zraka jer on je svjetlo mog zivota......on je meni bio i majka i sestra sve u zivotu je on meni......
slavva-
Datum rođenja: 08.01.1980
Datum upisa: 03.01.2011
Godina: 32
Joj slavva, takvog oca i treba ceniti, zmaj od coveka a danas ih je jako jako jako malo...

Maja.- Pocasni clan

-
Datum upisa: 19.08.2010
slavva ::Mog oca ne da cjenim nego se nemoze rijecima opisati,neko ce reci otac kolac al nije to tako...mene je majka ostavila kad sam i mala 13 godina a moj brat 5 godina,rat,mama se zaljubila![]()
svaka cast

zoranabat- Senior na forumu

-
Datum rođenja: 22.05.1980
Datum upisa: 11.02.2011
Godina: 31
Znate kako je on tj moj otac bio hrabar kad je moja majka njega varala 12 godina a on nije znao jer je onaj tip covjeka POSAO,KUCA I KUCA POSAO......nistam vise.a ona ona je cudo od zene i dalje..............kad smo 93 dosli u bosnu iz Zagreba moj zivot se okrenuo naopacke al skroz iz grada pa na selo..ja sam se bojala macke,pileta ajoooooooj i odrasla sam preko noci.....kad je moj otac cuo da ga vara tu je bio kraj i nikad necu zaboraviti tu noc kad su se svadjali da bi na kraju oko 5 ujutro ona odlazila moja majka i moj otac je kleknuo pred nju MARIJA ostani,oprastam ti sve samo da ov svoje dvoje djece izvedemo na pravi put.........................................
da bi ona ovim rijecima rekla NEK IH LEDENA VODA NOSI I NEK IH VUKOVI POTRGAJU sto se tice mene...e to su rijeci moje majke.........i tad je otisla.....sad ce te se pitati dal smo u kontaktu nas dvije JESMO.....iz nekog postovanja,neznam nemogu je mrziti i da hocu al nece srce........a moj otac je je preuzeo na sebe mene,brata od 5 godine u ratu 93 godine pa zamislite moj zivot.....gradska cura i pere i kuva i iodhranjuje fakticki svog brata koji sad ima 23 godine.....MOJ TATA JE MENI SVE.................
da bi ona ovim rijecima rekla NEK IH LEDENA VODA NOSI I NEK IH VUKOVI POTRGAJU sto se tice mene...e to su rijeci moje majke.........i tad je otisla.....sad ce te se pitati dal smo u kontaktu nas dvije JESMO.....iz nekog postovanja,neznam nemogu je mrziti i da hocu al nece srce........a moj otac je je preuzeo na sebe mene,brata od 5 godine u ratu 93 godine pa zamislite moj zivot.....gradska cura i pere i kuva i iodhranjuje fakticki svog brata koji sad ima 23 godine.....MOJ TATA JE MENI SVE.................
slavva-
Datum rođenja: 08.01.1980
Datum upisa: 03.01.2011
Godina: 32
Ne mogu da verujem sta je rekla...
Svaka cast vasem ocu, neka vam je ziv i zdrav 100 godina i vi sa njim...
Tek sam sad procitala ovo i bas sam
sto se tice majke...
Svaka tebi cast sto si u kontaktu sa njom...
Svaka cast vasem ocu, neka vam je ziv i zdrav 100 godina i vi sa njim...
Tek sam sad procitala ovo i bas sam
sto se tice majke...Svaka tebi cast sto si u kontaktu sa njom...
» Koga za kuma?
» Na koga lici vase dete?
» Kome poklanjate najvise paznje?
» Kod koga ici na sisanje?
» Koga za kuma?
» Na koga lici vase dete?
» Kome poklanjate najvise paznje?
» Kod koga ici na sisanje?
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu