Svet zena
Forum o partnerstvu, braku, zatrudnjivanju, trudnoci, porodjaju, deci, domacinstvu...
Mnogo saveta, porodicna i fina atmosfera.
Kao gosti ne vidite sve stranice zato pridruzite nam se... :)

Ukoliko imate problema sa registracijom, logovanjem ili slicno prijavite na svetzena@gmail.com
♥❤♥
Blog - Svet zena
Svet zena
Zadnje teme
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:03 pm

» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm

» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Tina Sub Jan 21, 2017 10:31 pm

» Cekamo rode :)
od Tina Sub Jan 21, 2017 10:22 pm

» Caskanje uz kaficu
od Tina Sub Jan 21, 2017 9:05 pm

» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am

» Hemoroidi
od Alternativa Medica Pon Jun 01, 2015 12:29 pm

» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm

» Casovi i prevodjenje nemackog jezika
od usluzni Čet Dec 04, 2014 1:45 am

» Duhovne pesme i tekstovi
od majona75 Pet Sep 19, 2014 1:01 pm


Posna corba

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Posna corba

Počalji od Maja. taj Sub Mar 26, 2011 2:08 pm

Satojci:
1/2 praziluka
2 čena belog luka
1 veća šargarepa
4-5 šampinjona
1 kašika griza
1 kašika gustina (škroba)
maslinovo ulje
so
biber
začin C

Priprema

Beli luk i praziluk iseckati na sitno,pa prodinstati na maslinovom ulju i malo vode.
Dodati sitno seckane pečurke i dinstati zajedno sa lukom.
Dok se to dinsta, izdendati šargarepu, pa dodati ostalim sastojcima.
Naliti sa vodom (da prekrije sastojke) i dinstati dok ne omekšaju.
Zatim izblendovati ručnim blenderom (a i ne mora, ako su sastojci dobro usitnjeni).
Naliti još malo vode, posoliti (ili dodati začin C), sipati kašiku griza i kašiku gustina i vratiti na šporet dok se ne zgusne.
Služiti sa biberom.

Izvor: Kuvar

Maja.
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum upisa : 19.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu