Svet zena
Forum o partnerstvu, braku, zatrudnjivanju, trudnoci, porodjaju, deci, domacinstvu...
Mnogo saveta, porodicna i fina atmosfera.
Kao gosti ne vidite sve stranice zato pridruzite nam se... :)

Ukoliko imate problema sa registracijom, logovanjem ili slicno prijavite na svetzena@gmail.com
♥❤♥
Blog - Svet zena
Svet zena
Zadnje teme
» Caskanje uz kaficu
od zvrki Pon Dec 07, 2015 11:20 pm

» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am

» Hemoroidi
od Alternativa Medica Pon Jun 01, 2015 12:29 pm

» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm

» Casovi i prevodjenje nemackog jezika
od usluzni Čet Dec 04, 2014 1:45 am

» Duhovne pesme i tekstovi
od majona75 Pet Sep 19, 2014 1:01 pm

» Budite lukavi, izaberite najbolje - HIT destinacija ostrvo Lesbos
od usluzni Pon Avg 11, 2014 7:15 am

» Nasa mila Mara se porodilaaaaa!!!!!!
od marasrna Sre Avg 06, 2014 12:50 am

» Vasa prica o porodjaju
od kathy_gm Pon Jun 16, 2014 7:44 pm

» Цвети
od Crnokosa Čet Maj 01, 2014 9:02 am


Becka snicla

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Becka snicla

Počalji od Maja. taj Pon Avg 23, 2010 11:26 am

Sastojci:
- 600 g teleceg filea ili nekog drugog krtog mesa
- 2 jaja
- brasno
- prezle, so
- ulje
- limun

Priprema:
Isecite četiri šnicle, pa ivice blago zasecite. Šnicle pokrijte providnom folijom i nežno izlupajte do debljine od šest milimetara. Šniclu sa svih strana dobro posolite, a jaja ulupajte viljuškom i blago ih posolite. Obe strane šnicle uvaljajte u brašno, provucite kroz ulupana jaja, a na kraju uvaljajte u prezle. Šniclu blago otresite i pržite u dubljem ulju od tri do pet minuta. Tiganj često protresite, a šniclu pažljivo okrenite kada sa donje strane dobije zlatnožutu boju. Isprženu šniclu stavite kratko na papirni ubrus koji će upiti višak masnoće i poslužite sa kriškom limuna.

Maja.
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum upisa : 19.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu