Svet zena
Forum o partnerstvu, braku, zatrudnjivanju, trudnoci, porodjaju, deci, domacinstvu...
Mnogo saveta, porodicna i fina atmosfera.
Kao gosti ne vidite sve stranice zato pridruzite nam se... :)

Ukoliko imate problema sa registracijom, logovanjem ili slicno prijavite na svetzena@gmail.com
♥❤♥
Blog - Svet zena
Svet zena
Zadnje teme
» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:03 pm

» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm

» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Tina Sub Jan 21, 2017 10:31 pm

» Cekamo rode :)
od Tina Sub Jan 21, 2017 10:22 pm

» Caskanje uz kaficu
od Tina Sub Jan 21, 2017 9:05 pm

» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am

» Hemoroidi
od Alternativa Medica Pon Jun 01, 2015 12:29 pm

» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm

» Casovi i prevodjenje nemackog jezika
od usluzni Čet Dec 04, 2014 1:45 am

» Duhovne pesme i tekstovi
od majona75 Pet Sep 19, 2014 1:01 pm


Becka snicla

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Becka snicla

Počalji od Maja. taj Pon Avg 23, 2010 11:26 am

Sastojci:
- 600 g teleceg filea ili nekog drugog krtog mesa
- 2 jaja
- brasno
- prezle, so
- ulje
- limun

Priprema:
Isecite četiri šnicle, pa ivice blago zasecite. Šnicle pokrijte providnom folijom i nežno izlupajte do debljine od šest milimetara. Šniclu sa svih strana dobro posolite, a jaja ulupajte viljuškom i blago ih posolite. Obe strane šnicle uvaljajte u brašno, provucite kroz ulupana jaja, a na kraju uvaljajte u prezle. Šniclu blago otresite i pržite u dubljem ulju od tri do pet minuta. Tiganj često protresite, a šniclu pažljivo okrenite kada sa donje strane dobije zlatnožutu boju. Isprženu šniclu stavite kratko na papirni ubrus koji će upiti višak masnoće i poslužite sa kriškom limuna.

Maja.
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum upisa : 19.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu