Svet zena
Forum o partnerstvu, braku, zatrudnjivanju, trudnoci, porodjaju, deci, domacinstvu...
Mnogo saveta, porodicna i fina atmosfera.
Kao gosti ne vidite sve stranice zato pridruzite nam se... :)

Ukoliko imate problema sa registracijom, logovanjem ili slicno prijavite na svetzena@gmail.com
♥❤♥
Blog - Svet zena
Svet zena
Zadnje teme
» Caskanje uz kaficu
od zvrki Pon Dec 07, 2015 11:20 pm

» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am

» Hemoroidi
od Alternativa Medica Pon Jun 01, 2015 12:29 pm

» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm

» Casovi i prevodjenje nemackog jezika
od usluzni Čet Dec 04, 2014 1:45 am

» Duhovne pesme i tekstovi
od majona75 Pet Sep 19, 2014 1:01 pm

» Budite lukavi, izaberite najbolje - HIT destinacija ostrvo Lesbos
od usluzni Pon Avg 11, 2014 7:15 am

» Nasa mila Mara se porodilaaaaa!!!!!!
od marasrna Sre Avg 06, 2014 12:50 am

» Vasa prica o porodjaju
od kathy_gm Pon Jun 16, 2014 7:44 pm

» Цвети
od Crnokosa Čet Maj 01, 2014 9:02 am


Feta preliv

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Feta preliv

Počalji od Crnokosa taj Čet Avg 12, 2010 9:03 pm

Potrebni sastojci:
- 125 ml maslinovo ulje
- 3 čena bijeli luk
- 4 kašike kecapa
- 250 gr feta
- 1 kašika sirce
- so
- biber

Priprema:
Beli luk sitno iseckati, a viljuškom ispasirati sir. Pomešati beli luk I sir, dodati maslinovo ulje kečap I sirće I u blenderu izmiksati. Posoliti I pobiberiti I posuti mrvicama fete.

Odličan prilog I preliv uz roštilj.

Crnokosa
Admin
Admin

Ženski Datum upisa : 06.08.2010

http://svetzena.free-forums.biz

Nazad na vrh Ići dole

Re: Feta preliv

Počalji od Crnokosa taj Čet Jan 20, 2011 5:20 pm

Feta sos by chupka
Potrebno:
- 150gr feta sira
- 4 kašike slatke pavlake
- 1 čen belog luka
- 1/2 veze listova nane
- 2 kašike naseckanih listova peršuna
- 2 kašičice limunovog soka
- biber, so

Priprema:
Feta sir izmiksati sa slatkom pavlakom, dodati sitno naseckan beli luk i listove nane a nekoliko celih ostaviti za dekoraciju. Umešati sitno naseckane listove peršuna, po ukusu posoliti i pobiberiti, zatim zakiseliti limunovim sokom. Ovako pripremljen sos sipati u činiju za posluživanje, garnirati odvojenim listovima nane.

_________________

Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu