Svet zena
Forum o partnerstvu, braku, zatrudnjivanju, trudnoci, porodjaju, deci, domacinstvu...
Mnogo saveta, porodicna i fina atmosfera.
Kao gosti ne vidite sve stranice zato pridruzite nam se... :)

Ukoliko imate problema sa registracijom, logovanjem ili slicno prijavite na svetzena@gmail.com
♥❤♥
Blog - Svet zena
Svet zena
Zadnje teme
» Caskanje uz kaficu
od zvrki Pon Dec 07, 2015 11:20 pm

» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am

» Hemoroidi
od Alternativa Medica Pon Jun 01, 2015 12:29 pm

» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm

» Casovi i prevodjenje nemackog jezika
od usluzni Čet Dec 04, 2014 1:45 am

» Duhovne pesme i tekstovi
od majona75 Pet Sep 19, 2014 1:01 pm

» Budite lukavi, izaberite najbolje - HIT destinacija ostrvo Lesbos
od usluzni Pon Avg 11, 2014 7:15 am

» Nasa mila Mara se porodilaaaaa!!!!!!
od marasrna Sre Avg 06, 2014 12:50 am

» Vasa prica o porodjaju
od kathy_gm Pon Jun 16, 2014 7:44 pm

» Цвети
od Crnokosa Čet Maj 01, 2014 9:02 am


Jagnjeća čorba

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Jagnjeća čorba

Počalji od Maja. taj Ned Sep 05, 2010 10:17 am

Potrebno:
- 600 g jagnjećeg mesa
- 3 kisele paprike
- 1 kiseo paradajz
- 3 šargarepe
- 1 paštrnak
- 3 krompira
- biber, so, kašika začina od sušenog povrća
- 1 1/2 l vode
- 200 g kisele pavlake ili kiselo mleko
- sok od 1 limuna ili vinsko sirće
- malo ulja

Priprema:

Iseckanu papriku,paradajz,šargarepu i paštrnak stavite na ulje i malo propržite.Dodajte meso, začin od sušenog povrća i nalijte toplom vodom.Kada čorba provri, dodajte krompir seckan na kocke,biber i so po ukusu.Kuvajte na tihoj vatri dok meso ne omekša. U činiju za služenje umutite kiselu pavlaku(kiselo mleko) i nalijte vrućom čorbom.Svako po ukusu može dodati i limunov sok (vinsko sirće).

Maja.
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum upisa : 19.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu