Svet zena
Forum o partnerstvu, braku, zatrudnjivanju, trudnoci, porodjaju, deci, domacinstvu...
Mnogo saveta, porodicna i fina atmosfera.
Kao gosti ne vidite sve stranice zato pridruzite nam se... :)

Ukoliko imate problema sa registracijom, logovanjem ili slicno prijavite na svetzena@gmail.com
♥❤♥
Blog - Svet zena
Svet zena
Zadnje teme
» Caskanje uz kaficu
od Tina Ned Feb 19, 2017 7:48 pm

» Trudnoća po nedeljama - drugo tromesecje
od Tina Ned Feb 05, 2017 3:50 pm

» Hemoroidi
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:20 pm

» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od Nensy85 Čet Feb 02, 2017 1:02 pm

» Kako zamisljate sebe za 10 godina?
od Charlize93 Sub Jan 28, 2017 5:55 pm

» Cekamo rode :)
od Tina Pon Jan 23, 2017 6:21 pm

» Pohvalimo se nasom decom
od Tina Sub Jan 21, 2017 11:00 pm

» Razvod
od Bubica Čet Sep 10, 2015 10:22 am

» Prelepa zenska i decija garderoba
od Doktorka Pet Dec 05, 2014 3:30 pm

» Casovi i prevodjenje nemackog jezika
od usluzni Čet Dec 04, 2014 1:45 am


Pljeskavice od tikvica

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Pljeskavice od tikvica

Počalji od Maja. taj Sub Sep 18, 2010 11:39 am

Pljeskavice od tikvica i parmezana
Sastojci:
- 1 velika tikvica (izrendana)
- 1 šolja izrendanog parmezan sira
- 1 šolja prezli
- 1 kašičica muskatnog oraha
- 1 kašičica aleve paprike
- 1 čen belog luka
- 1 jaje
- so, biber

Način pripreme:
Pomešati sve sastojke, smesu formirati u male pljeskavice i pržiti.


Maja.
Pocasni clan
Pocasni clan

Ženski Datum upisa : 19.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Pljeskavice od tikvica

Počalji od Crnokosa taj Ned Okt 10, 2010 8:20 pm

Pljeskavice od tikvica i krompira
Sastojci:
- 2 mlade tikvice
- 1-2 krompira srednje veličine
- 200-250g brašna
- 1 jaje
- po ukusu peršun, vegeta, biber

Priprema:
U dublju plastičnu posudu izrendati tikvicu i krompir, dodati jaje, vegete, bibera i peršuna po ukusu, te dobro promešati. Zatim dodati brašno, tako da se dobije gustina otprilike kao za palačinke, malo gušće.
Na dobro zagrejano ulje supenom kašikom vaditi smesu i istanjiti je do željene debljine. Ukoliko pravite tanje, biće hrskave i na njih se može kasnije staviti neki namaz (pavlaka, sir, urnebes, kečap), ukoliko su deblje, biće mekše, ali onda vodite računa da budu dobro ispečene. Uz njih možete poslužiti prilog koji želite.

Crnokosa
Admin
Admin

Ženski Datum upisa : 06.08.2010

http://svetzena.free-forums.biz

Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu