Zadnje teme
» Caskanje uz kaficuod Julija. Juče u 9:34 pm
» Pohvalimo se nasom decom
od Bubi89 Sre Maj 16, 2012 7:32 pm
» Prodaja svega i svacega
od smiley Sre Maj 16, 2012 12:04 pm
» Cekamo rode :)
od Nataša.V Uto Maj 15, 2012 2:00 pm
» Trazimo uzrok poteskoca u zatrudnjivanju
od tina191 Ned Maj 13, 2012 6:38 pm
» Mlečni zubi – nicanje zuba
od Bubi89 Ned Maj 13, 2012 6:15 pm
» Odvikavanje od sisanja
od Bubi89 Ned Maj 13, 2012 5:18 pm
» Zavisne od...
od tina191 Ned Maj 13, 2012 5:03 pm
» <3 SVET ZENA <3
od Etna Sre Maj 09, 2012 3:28 pm
» Koliko dugo se trudite?
od Nataša.V Uto Maj 08, 2012 1:59 pm
Preporucujemo...
Teme za caskanje:
Caskanje uz kaficu,
Cekamo rode :),
Caskanje trudnica,
Caskanje mamika
Zatrudnjivanje:
Hrana koja povecava plodnost
Trudnoca:
Prvo tromesecje,
Drugo tromesecje,
Trece tromesecje
Porodjaj:
Nakon porodjaja, Vasa porodjajna pricaPreporucujemo blogove:
Make up Forever - Anna
Moja noblica - recepti
Venoma`s fashion diary
Zivot - tasana065Rani simptomi trudnoce
Strana 1 od 4 • Delite •
Strana 1 od 4 • 1, 2, 3, 4 
Prvi simptomi trudnoce
Sta je to sto ste prvo osetili od simptoma kad ste saznali za trudnocu? Ili pre nego sto ste saznali za trudnocu zbog cega ste sumnjali na nju?
Re: Rani simptomi trudnoce
Bilo bi super kad bi nam Svrca pisala malo u ovim temama :smoke:
Poslednji izmenio Chocolate dana Sre Avg 18, 2010 9:09 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Evo Miljce stigla
Ja nisam imala nista od simptoma, kasnila menstrucija i temperatura mi je bila od 37.1do37.3, i mislim da sam posle nedelju dana uradila test i on mi je momentalno pokazao dve crtice. A tek posle su usledile mucnine i povracanje,pritisak na besici, cesto mokrenje, kojeg je sad sve manje, a danas sam usla u 12 nedelju :D
Ja nisam imala nista od simptoma, kasnila menstrucija i temperatura mi je bila od 37.1do37.3, i mislim da sam posle nedelju dana uradila test i on mi je momentalno pokazao dve crtice. A tek posle su usledile mucnine i povracanje,pritisak na besici, cesto mokrenje, kojeg je sad sve manje, a danas sam usla u 12 nedelju :D
Gost- Gost
Moji simptomi....
pa i nisam ih imala bas, jedino sto mi je bilo cudno jeste da sam se prehladila u po ljeta, o da i menstruacija mi je kasnila 3 dana pa sam onako bez veze kupila test da ga uradim.
i moram reci da mi se iste sekunde pojavile crtice.
Nakon toga imala sam mucnine (imam ih jos) bez povracanja zatim gubitak apetita,pritisak na mokracnu besiku(imam jos uvjek) itd.
Sada sam trenutno u 7 sedmici.
pa i nisam ih imala bas, jedino sto mi je bilo cudno jeste da sam se prehladila u po ljeta, o da i menstruacija mi je kasnila 3 dana pa sam onako bez veze kupila test da ga uradim.
i moram reci da mi se iste sekunde pojavile crtice.
Nakon toga imala sam mucnine (imam ih jos) bez povracanja zatim gubitak apetita,pritisak na mokracnu besiku(imam jos uvjek) itd.
Sada sam trenutno u 7 sedmici.
Gost- Gost
moji simptomi su bili skoro potpuno isti kao pred ciklus ali jedino po cemu sam sigurno posumnjala da sam trudna jeste to da su me bradavice jako pekle na dodir, i naravno kasnije ciklus je izostao!Naredni simptomi su bile mucnine , jedne od stalnih simptoma koje su me pratile do 5.meseca!

Brana- Admin

-
Datum rođenja: 02.01.1988
Datum upisa: 18.08.2010
Godina: 24

Brana- Admin

-
Rani simptomi trudnoce
Ja sam od svega imala samo izrazeno peckanje bradavica na dodir.
Ali moj PMS izgleda ovako :natecene i bolne grudi,bolovi u stomaku,malaksalost,nervoza,nekada i mucnine tako da sam sve ovo imala kada sam ostala u drugom stanju ali zbog tog peckanja bradavica sam posumnjala na trudnocu to je jedino bilo drugacije.
Ali moj PMS izgleda ovako :natecene i bolne grudi,bolovi u stomaku,malaksalost,nervoza,nekada i mucnine tako da sam sve ovo imala kada sam ostala u drugom stanju ali zbog tog peckanja bradavica sam posumnjala na trudnocu to je jedino bilo drugacije.

Brana- Admin

-
Ja sam saznala da sam trudna jos pre nego sto mi je izostalo...Isla sam da piskim po tridesetak puta u toku dana. Odem ti ja u apoteku i trazim od tete nesto za urinarnu infekciju. Ona me pita-je l' te pece ili boli? Ja joj kazem da nemam nikakve tegobe. A ona ce meni-uzmi test za trudnocu??/To poslepodne sam ga uradila i za sekundu su mi se pojavile dve crtice. Od simptoma imam samo natecene grudi koje uzasno bole na dodir ili pritisak, povremene bolove u jajnicima, ponekad me presece stomak onako horizontalno i puuuuuuuuuna sam pubertetskih cibulja..Bljak..A da, i gasovi...Bljak..
Gost- Gost
merilin_monro ::ja imam sve isto...a gasove imam od ALL YOU CAN EAT SUSHI-JA
:roda: :roda: :roda:
Gost- Gost
e jesi bezobrazna.....gora si u drugom stanju nego u prvom 

:juhu: e ali mene bradavice ne peku ...tra lalalala...taman sam se ukljucila u program za trcanje na 5 km....mogu jos malo sacekati rode 

:juhu: e ali mene bradavice ne peku ...tra lalalala...taman sam se ukljucila u program za trcanje na 5 km....mogu jos malo sacekati rode 

Gost- Gost
merilin_monro ::e jesi bezobrazna.....gora si u drugom stanju nego u prvom:juhu: e ali mene bradavice ne peku ...tra lalalala...taman sam se ukljucila u program za trcanje na 5 km....mogu jos malo sacekati rode
Ne peku ni mene....
Vise volem drugo nego prvo stanje..sa ovim drugim svoje ludilo mogu da opravdavam naletom hormona
Gost- Gost
Strana 1 od 4 • 1, 2, 3, 4 
Similar topics» Prvi simptomi trudnoce
» Prvi znaci trudnoće
» Trudnoća nakon pobačaja
» Znaci da nosite blizance
» Trudnoća nakon abortusa
» Prvi znaci trudnoće
» Trudnoća nakon pobačaja
» Znaci da nosite blizance
» Trudnoća nakon abortusa
Strana 1 od 4